De assistent achter Scholten Support

Wie ben ik?

Marianne Scholten

Virtual Assistant | Freelancer

Hoi! Mijn naam is Marianne. Bezige bij. Harde werker. Structuurjunkie. Ik ben een enthousiaste positieveling en een echt mensenmens. Je kunt mij niet blijer maken dan wanneer alles voor een ander op rolletjes loopt. Zeker als ik daaraan kan bijdragen. Van bestanden ordenen tot meehelpen bij beurzen. En van verkooporders invoeren tot klantcontact leggen. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht zodra ik als assistent voor jou bergen werk mag verzetten.

Mijn missie
Iemand die energie krijgt van wat jou vooral energie kost? Yes, zo iemand ben ik. Ik ben jouw Virtual Assistant. Oftewel, jouw persoonlijke assistent op afstand. Mijn missie? Jou helpen je bedrijf te laten groeien, door er voor jou als ondernemer en voor je klanten te zijn. Dat doe ik door naast je te staan. Niet alleen als assistent, maar ook als sparringpartner. Of je nu iemand zoekt voor een dag per week of voor één uur per maand, bij mij zijn jouw taken in goede handen.

IMG_5846

Mijn ondernemersverhaal

Jarenlang werkte ik als assistent voor internationale bedrijven als LG Electronics en Liebherr. Een rol waarin ik ontdekte dat eigenlijk elke werkgever – groot of klein – een rechterhand verdient. Meer dan twintig jaar ervaring en veel kennis rijker vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde meer dan één bedrijf ondersteunen. En ik wilde niet meer voor een manager werken, maar naast een ondernemer staan. Zodat ik als assistent, maar ook als sparringpartner kan bijdragen aan de groei van een bedrijf. Elke dag kunnen doen wat ik het liefste doe? Niets geweldiger dan dat!

Waarom ik me specifiek op ondernemers richt? Simpel. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten als dochter van een ondernemer met een eigen winkel. Ik weet wat hard werken is en ik ken de passie van ondernemers. Ik doe niets liever dan deze doelgroep helpen hun bedrijf te laten groeien.

"Half werk?? daar doe ik niet aan...."

Waarom mij inschakelen als virtual assistent!

Als assistent zorg ik ervoor dat jij je weer kunt focussen op wat jou energie geeft. Want jou daarbij helpen geeft mij dan weer energie. Of je me nu nodig hebt voor één uur per maand of voor een paar dagen per week – ik ben graag jouw rechterhand.
Daarbij werk ik vanuit drie pijlers:

Kwaliteit

Geordende documenten, een volledig nagebeld klantenbestand? Ja! Ik ga door totdat jij tevreden bent. Daarbij werk ik accuraat, ook onder grote druk. Ik geloof niet in problemen, wel in hard werken. En dat doe ik altijd met oog voor je bedrijf, voor jou en voor je klant.

Ervaring

Dankzij meer dan 20 jaar werkervaring kan ik jou als geen ander helpen. Ik werk snel en zelfstandig. Mij hoef je niet te begeleiden; ik maak me jouw processen snel eigen. Hetzelfde geldt voor jouw programma’s. Van MailChimp tot Trello of Photoshop – ik ben ermee bekend.

Flexibiliteit

Ik kijk graag mee naar wat jij nodig hebt. Mij kun je flexibel inschakelen. Je betaalt alleen voor de gemaakte uren. En loopt het anders dan verwacht of moet ik een keer bijspringen? Geen probleem! Ik weet dat geen dag hetzelfde is. Dat vind ik juist zo leuk aan mijn werk.

Jij de core business, ik de randzaken. Jij kunt weer AAN je bedrijf werken, terwijl ik IN je bedrijf werk. Maar niet alleen dat, ik denk ook graag mee over oplossingen. Want mensen helpen groeien, sparren en samen ontwikkelen - dat is waar mijn kracht ligt en waar ik energie van krijg. Ik zet mijn tanden graag in jouw project en ga door totdat jij tevreden bent. Half werk? Daar doe ik niet aan. Daarbij geloof ik in duurzaam contact met jou als ondernemer. Daar plukken we beiden de vruchten van.

MIJN REFERENTIES

MOOIE WOORDEN OVER MIJ VAN MIJN KLANTEN

Wie ben ik nog meer?

Zorgen voor anderen doe ik graag. Als Virtual Assistant, maar ook voor mijn eigen mannengezin. In Aalsmeer leid ik met de liefde van mijn leven Roy en onze zoons Timo en Rick een heerlijk gezinsleven. Met een huis vol vrienden en familie maak je mij het meest blij. Verder lach ik graag. En veel. Mij maak je dolgelukkig met een reep chocolade. Ik vind het heerlijk om het bos in te duiken met onze hond Roxy. En zo nu en dan vind ik sporten best leuk. Voor een lesje steppen of een hardlooprondje ben ik altijd wel in. Niet verrassend misschien, want stilzitten is niet aan mij besteed.

"Een dag niet gelachen... is een dag niet geleefd"

PERSOONLIJK

#samenmetdeliefdevanmijnleven #Roy #kids #Timo&Rick  #mijnmannen #familie #vrienden #mijngrotezus #mensenmens #sociaal #zorgzaam #Spanje #wintersport #lachen #lekkereten #koffie #samenzijn