Ik neem je taken uit handen, zodat jij tijd overhoudt.

Mijn werkwijze als Virtual Assistant

Aangenaam. Ik ben Marianne en ik ben Virtual Assistant. Die woorden leiden op verjaardagen nogal eens tot opgetrokken wenkbrauwen. Want wat houdt mijn werk als Virtual Assistant precies in? En wat doe ik nu eigenlijk als VA? Dat zal ik je haarfijn uitleggen.

Persoonlijke assistent én sparringpartner

Als Virtual Assistant ben ik jouw persoonlijke assistent op afstand. Ben jij een creatieve en drukbezette ondernemer? En vraag je je af hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Goed nieuws: ik neem jou diverse taken uit handen, zodat jij je weer op je core business kunt storten. Vanaf mijn eigen werkplek bied ik je ondersteuning op maat. Ik zorg ervoor dat jij tijd overhoudt. Tijd om je te focussen op de groei van je onderneming, om klanten te bezoeken en om van het leven te genieten. 

Ik sta als assistent naast je, maar denk ik ook graag met je mee als sparringpartner. Ik help je groeien en draag praktische oplossingen aan wanneer jij daarom vraagt. 

women-1209678_1920

De voordelen van mij als Virtual Assistant

Het is niet voor niets zo dat steeds meer mensen een Virtual Assistant inschakelen. Ik kan je als Virtual Assistant veel werk uit handen nemen. Daar krijg jij meer tijd en focus voor terug. Door mij in te schakelen als jouw Virtual Assistant profiteer je van meerdere voordelen:

  • Je bent verzekerd van kwaliteit dankzij mijn ruim 20 jaar aan ervaring. 
  • Je hebt lage kosten en geen administratief gedoe, omdat je geen medewerker nodig hebt.
  • Je werkt efficiënter, omdat je je focus kunt leggen op waar jij goed in bent. 
  • Je houdt tijd over voor taken die jou energie geven. 
  • Je hebt meer tijd over voor je privéleven. Ook belangrijk!
  • Je betaalt alleen voor de uren dat je mij nodig hebt. Dat kan al vanaf 1 uur per week. 

Kennis van zaken

20 Jaar ervaring

Lagere kosten

Besparing van tijd

Flexibel inzetbaar

Balans prive-werk

startup-593324_1920

''Ik neem je taken uit handen, zodat jij tijd overhoudt...''

Ik geloof in oplossingen op maat. Daarom begin ik altijd met een persoonlijke kennismaking. Daarin bespreken we waar jij precies naar op zoek bent. Welke taken wil je uitbesteden en wat verwacht je van mij als Virtual Assistant? Zo kan ik je hulp op maat bieden.

Tijdens het gesprek bepalen we ook wat een fijne vorm van samenwerken is. Via telefoon, e-mail, WhatsApp of een ander medium? Ik sta open voor alle opties. Ook bij jou op locatie werken is mogelijk. Verder brengen we samen de opdracht en deadlines in kaart. En we stellen vast hoeveel tijd ik maximaal aan een opdracht mag besteden. Duidelijke afspraken, daar houd ik van.

Daarna zet ik mijn tanden in jouw project. Bang dat je me eerst uitgebreid moet begeleiden? Geen zorgen. Ik werk zelfstandig en maak me jouw materie snel eigen. Tussendoor evalueren we de gang van zaken. Want dat jij tevreden bent, dat is waar ik het 

We starten met een persoonlijke kennismaking
Tijdens het gesprek bepalen we samen de opdracht en vorm van samenwerking
We maken duidelijke afspraken over deadlines en het maximaal aantal te besteden uren
Ik werk zelfstandig en maak me jouw materie snel eigen

Klaar om je onderneming te laten groeien?

Mag ik ook jou helpen om je onderneming te laten groeien? Door je een helpende hand te bieden, zodat jij je weer op je core business kunt richten? Of je me nu nodig hebt voor 1 uur per week of voor 30 uur per maand, ik sta voor je klaar. Vanaf een afstand of bij jou op locatie – dat is aan jou. 

Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreek ik graag met je wat ik voor jou kan betekenen.